Personale

Lisa Barfoed Velser

Lisa Barfoed Velser

Speciallæge i ØHN sygdomme

Jeg blev færdiguddannet øre-næse-halsspeciallæge i 2006 og har været ansat som overlæge på øre-næse-halsafdelingen i Slagelse og efterfølgende Køge Sygehus i perioden 2008-2013.

 

Begge steder som ansvarlig overlæge indenfor kirurgisk udredning og operation af patienter med kirurgiske behandlelige sygdomme i skjoldbruskkirtlen og spytkirtler. I den forbindelse har jeg samtidigt været ansvarlig for ultralydsscanning. Jeg har været meget opmærksom på at oplære og deltage i uddannelsen af yngre kollegaer.

 

Udredning af øre-næse-halskræft har været en anden stor interesse i mit virke på hospitalet. I min uddannelse som speciallæge, har jeg blandt andet været ansat på en plastikkirurgisk afdeling, hvilket har givet mig en færdighed indenfor mindre indgreb i feks. ansigtet. Jeg er således både teoretisk og kirurgisk bredt uddannet indenfor øre-næse-halsspecialet.

Mette Rygaard Hegelund

Mette

Klinikassistent

Jeg er uddannet lægesekretær siden august 2002 med ansættelse i øre-næse-halsambulatoriet på Slagelse sygehus. I 2009 med fast funktion i søvnklinikken.

 

Jeg har været ansat hos Lisa Barfoed Velser, Øregangen, siden september 2014.

Pia

Lægesekretær pr. 1. september 2022